Roel Nouwens

Na de Hotelschool en heel wat jaren in de horeca werkzaam te zijn geweest ben ik bij Fontys Hogescholen in Tilburg een opleiding technische bedrijfskunde gaan studeren. Tijdens mijn afstuderen werd me duidelijk dat de arbeidsmarkt destijds aan het inzakken was en besloot ik diverse werkzaamheden te gaan verrichten in het bedrijf van mijn ouders, aanvankelijk tijdelijk. Al heel snel bleek dat ik mijn horeca ervaring en bedrijfskundige scholing goed in de praktijk kon toepassen. Vanaf 2003 brengt mijn vader me de verschillende technieken bij om de voorkomende tandtechnische werkzaamheden uit te voeren en hou ik me bezig met de organisatie en uitstraling van het bedrijf. Van eerste klantencontact tot nazorg en verder.

Omdat ik steeds meer geïnteresseerd raakte in zowel de technische (lees: ambachtelijke) als organisatorische kant van de tandprothetische praktijk heb ik de afgelopen jaren ook regelmatig seminars bezocht, cursussen gevolgd en dentale themadagen bezocht. Dit om ook een beter en breder beeld te krijgen van wat er in de rest van Nederland gaande is op dit specialistische vakgebied.

Vanaf 2005 heb ik me behalve in de prothesetechniek ook bekwaamd in het vervaardigen van gebitsbeschermers en anti-snurk apparaten, omdat deze kant van het vak me ook ontzettend aanspreekt. In 2008 besluit ik aan de opleiding tot tandtechnicus (IVT) in Nieuwegein te beginnen om mezelf nog verder te bekwamen in het tandtechnische vak. Met inachtneming van de kennis van het voeren van een goede organisatie draag ik zorg voor de efficiëntie en continuïteit, en beheers ik steeds beter het gedegen vakmanschap van onze laagdrempelige doch veelzijdige tandprothetische praktijk.

Service

Laat uw gebitsbeschermer jaarlijks
controleren op pasvorm en functie


Neem contact op >>

Vergoedingen

Informeer hier of je gebitsbeschermer vergoedt wordt


Meer over vergoedingen >>

Officiele dealer van Play Safe Erkodent